Chcete slevu 15% ?
Při nákupu na www.shopeek.cz uplatněte v košíku tento kupón: SHOPEEK15

Živý kolagen HAIR & NAILS na ruce, nehty, paty

Hřbety rukou, nehty na rukou, ale i celá chodidla včetně praskajících pat a plísněmi zdeformovaných nehtů pravidelně ošetřujte kolagenem. Výsledky se dostaví tak rychle, jak poctivě budete kolagen používat. 

I na pohled starší ruce, případně ruce rozpraskané, hrubé a mozolnaté se zregenerují, pokožka je jemnější, mladistvější, vyhladí se a zvýší se její ohebnost. Kůže je elastická, odolná vůči praskání a tvorbě záděrů. Posilují se nehty na rukou i nohou, čímž se snižuje jejich křehkost, lámavost a třepení. Klienti i profesionálové oceňují jeho regenerační, zvláčňující, hydratační a omlazující účinky.

V kosmetických salonech se s oblibou používá živý kolagen po parafínových zábalech rukou na zintenzivnění účinků nebo samostatně jako zábal na intenzivní omlazující a regenerační kolagenovou kúru na ruce a nehty. Stejným způsobem můžete účinky kolagenu vyzkoušet jako profesionální pedikérky, které ho sami používají a doporučují klientům i k dennímu ošetření praskajících pat, kůže a nehtových lůžek, které jsou poznamenané letitými plísněmi nohou. 

V masérských salonech se provádí regenerační a stimulující kolagenové masáže, které jsou zaměřené na bolestivé části těla a klouby. Ke všem těmto kosmetickým ošetřením je možno používat nejlevnější kolagen HAIR & NAILS INVENTIA a ošetření provádět i doma.